Heart Consult

v. Randi Dahl

Vigtigste lærepladser

Her er et par links, der henviser til et par af de steder, hvor jeg gennem årene har oplevet et mangedimensionelt samarbejde på både fysisk, psykisk og spirituelt plan.

Det er steder, hvor jeg er så heldig at møde undervisere og medkursister, der lever hjertet som omdrejningspunkt for at vi kan opleve hinanden og os selv som de mirakler, vi i virkeligheden er. 

 

HEARTFULNESS/HJERTEMEDITATION

- http://heartfulnessmeditation.dk - Her kan du få en guidet afslapning og instruktion i meditation på dansk. 

App på engelsk: "HeartsApp" findes til både android og Apple - Her kan du gå på opdagelse i alle fasciliteterne

Heartfulness-meditation og organisationen SRCM/Sahaj Marg er der, hvor jeg har mit åndelige ståsted her i livet. Her mødes alle spirituelle veje og traditioner i enighed om, at hjertet er centrum og omdrejningspunkt for Livet.

I dag hedder den globale guide for HFN Kamlesh D. Patel, eller "Daaji" ("onkel"). Han har trukket sig tilbage fra sit liv som pharmaceut og apoteker i New York for at hellige sig det frivillige arbejde med at udbrede Heartfulness Meditation, som han har været tilknyttet i næsten en hel livsalder. 

 

DEEP IMAGERY

- http://www.esgallegos.com  

- https://deepimagery.wordpress.com/2014/09/16/mit-forste-mode-med-deep-imagery/

Hér må jeg fremhæve Steven E. Gallegos, som er ph.d i dybdepsykologi fra USA. En nu ældre herre på et godt stykke over de 80. Han har udformet the PERSONAL TOTEM POLE PROCES, hvor man lærer at "lytte med hjertets ører" til indre personlige guider. 

 

MODER JORDS HAVE / Soulflow

http://moderjordshave.dk.

Kunstterapeut Jane Folsted har skabt et helt specielt sted at være sig selv sammen med andre sammen med sin mand, Per Søager. 

Her er jeg kommet med glæde sammen med min mand siden 2005. Ofte i anledning af besøg fra Mexico af Andres King Cobos, som er pibebærer og soldanser. Her har jeg trænet i at forbinde Naturen udenom os med Naturen inde i os. 

Jane er uddannet i Soulflow hos Søren Hauge, som hun har et tæt samarbejde med.