Heart Consult

v. Randi Dahl

Vigtigste lærepladser

Her er et par links, der henviser til et par af de steder, hvor jeg gennem årene har oplevet et mangedimensionelt samarbejde på spirituelt plan.

Steder, hvor jeg var så heldig at møde undervisere og medkursister, som illustrerede, hvordan hjertet er det sted, hvor vi kan opleve hinanden og os selv som de mirakler, vi i virkeligheden er. 

 

HEARTFULNESS/HJERTEMEDITATION

- http://heartfulnessmeditation.dk - Her kan du få en guidet afslapning og instruktion i meditation på dansk. 

App på engelsk: HeartsApp

The Heartfulness Way og organisationen SRCM/Sahaj Marg er mit åndelige ståsted og hjem her i livet. Her mødes alle spirituelle veje og traditioner i kontakt til hjertet som centrum for Lys og Liv.

I dag hedder den globale guide Kamlesh D. Patel, eller "Daaji" ("onkel"). Han er uddannet som pharmaceut og har praktiseret Heartfulness Meditation næsten en helt livsalder. 

 

DEEP IMAGERY

- http://www.esgallegos.com  

- https://deepimagery.wordpress.com/2014/09/16/mit-forste-mode-med-deep-imagery/

Hér må jeg fremhæve Steven E. Gallegos, som er ph.d i dybdepsykologi fra USA. En nu ældre herre på et godt stykke over de 80. Han har udformet the PERSONAL TOTEM POLE PROCES, hvor man lærer at "lytte med hjertets ører" til indre personlige guider. 

 

MODER JORDS HAVE / Soulflow

http://moderjordshave.dk.

Kunstterapeut Jane Folsted har skabt et helt specielt sted at være sig selv sammen med andre sammen med sin mand, Per Søager. 

Her er jeg kommet med glæde sammen med min mand siden 2005. Ofte i anledning af besøg fra Mexico af Andres King Cobos, som er pibebærer og soldanser. Her har trænet i at forbinde Naturen udenom os med Naturen inde i os. 

Jane har taget for nylig uddannet sig i Soulflow hos idehistorikeren Søren Hauge, som hun nu har et tæt samarbejde med.