Heart Consult

v. Randi Dahl
Du har lagt  1 varer i indkøbskurven

Et Liv i Lys og LethedEt Liv i Lys og Lethed

Heart-consulting er at fornemme, definere og strække sig mod et liv i større balance mellem den medfødte natur og dine vilkår for at udfolde dig ud fra netop dine behov. En proces, jeg kalder "heart-consulting", fordi svarene søges i og med hjertet. Min metode er omsorgsfuld undervisning med et terapeutisk twist. 

De enkelte redskaberne kan være mindfulness, meditation og guided visualisering med fysisk afspænding under trygge forhold. Det kan også være strukturerede øvelser omkring de livsområder, der hører med til at være menneske: familie, arbejdsområde, sociale relationer bredt, seksualitet, spiritualitet mv.  Alle former suppleres med samtale ud fra dine oplevelser. Første prioritet er altid dit liv. Dine behov, dine følelser, og dine beslutninger. Hvis du intet oplever, er det også en oplevelse, vi kan være sammen om. 

Det kan være svært at finde ord for det, som man oplever både i kroppen og under en meditation og derfor bruger vi også stilhed og nonverbale måder at "formulere os" på undervejs.

I vores samarbejde er hjertet kompasset. Det viser vej mod de mål, som stemmer med din kerneidentitet, sådan at du opnår et autentisk udtryk for, hvordan du bedst kan udtrykke den på alle livsområder: arbejde, familie og bolig, økonomi, spiritualitet, mv. 

Vi kommunikerer verbalt og i farver, i stilhed, lyde eller bare mimik og/eller med ture i skoven. Min hensigt er, at, at du opnår resiliens og oplever et omsorgsfuldt nærvær, hos mig og i dine andre relationer. Min sandhed er, at du ikke er alene her på jorden - med mindre du ønsker det.